Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

Jiangyin Youwei Metal Products Co., Ltd.

Ο χρόνος παράδοσης είναι γρήγορος, και πολύ σημαντικός: η σταλμένη αντιστοιχία προϊόντων πάντα η διαταγή. Τους εμπιστεύομαι επειδή δεν έχω απογοητευθεί ποτέ με τους.

—— Jerry

Λάβαμε τα αγαθά σας την περασμένη Πέμπτη και είμαστε πολύ ευτυχείς με την ποιότητα του προϊόντος σας.

—— Λιονέλ Lobo

Είμαι Online Chat Now

Jiangyin Youwei Metal Products Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Jiangyin Youwei Metal Products Co., Ltd. Jiangyin Youwei Metal Products Co., Ltd. Jiangyin Youwei Metal Products Co., Ltd. Jiangyin Youwei Metal Products Co., Ltd. Jiangyin Youwei Metal Products Co., Ltd. Jiangyin Youwei Metal Products Co., Ltd. Jiangyin Youwei Metal Products Co., Ltd.
Στο εσωτερικό φορμάρει την επεξεργασία σφράγιση workshop CNC κατεργασία σε εργαλειομηχανές workshop Δευτεροβάθμιο εργαστήριο λειτουργίας Το εργαστήριο επιθεώρησής μας Στο εσωτερικό φορμάρει την επεξεργασία CNC κατεργασία σε εργαλειομηχανές workshop

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Εσείς Wei
Ιδρύθηκε Έτος : 2012
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η τεχνολογία μετάλλων Youwei είναι μια προηγμένη μιας στάσης εταιρεία υπηρεσιών μετάλλων δεσμευμένη στην ικανοποίηση όλων των απαιτήσεων μετάλλων συνήθειάς σας. Προσφέρουμε υπερήφανα μια μεγάλη έκταση των δίπλα δίπλα υπηρεσιών που κυμαίνονται από τη βοήθεια σχεδίου εφαρμοσμένης μηχανικής, την ανάλυση δαπανών επεξεργασίας, τη διαμόρφωση πρωτοτύπου, την παραγωγή και την παροχή διοικητικών μεριμνών.

 

Εργαζόμενοι με ποικίλα υλικά μετάλλων, παράγουμε τα μέρη σφράγισης, μέρη μετάλλων φύλλων, cnc που επεξεργάζεται τα μέρη και τα μέρη επεξεργασίας σωλήνων για τους πελάτες στη μηχανή σε όλο τον κόσμο που εκτείνονται μια ευρεία ποικιλία των βιομηχανιών. Στο ε, Youwei " ποιότητα είναι βασιλιάς.» Υποστηρίζουμε τον αυστηρότερο των προτύπων ποιοτικού ελέγχου κατασκευής.

 

Επιπλέον, παράγουμε όλα τα εργαλεία συνήθειας στο εσωτερικό, το οποίο παράγει την ιδιαίτερη αποταμίευση για σας στην παραγωγή των μερών σας. Περισσότερο από ακριβώς εργαζόμαστε για σας, συνεργαζόμαστε επίσης με σας για να εξετάσουμε τις προκλήσεις κατασκευής σας όπως μας δικοί, και θα συνεργαστούμε σε συνεργασία με σας για να δημιουργήσουμε μια προστιθεμένης αξίας σχέση.

 

Το Youwei επενδύει συνεχώς στους εξοπλισμούς μας για να ικανοποιήσει τις τρέχουσες απαιτήσεις της σφράγισης ακρίβειας, της επεξεργασίας μετάλλων φύλλων και CNC που επεξεργάζονται, καθώς επίσης και συνεχώς που εκπαιδεύουν τους υπαλλήλους μας στις πιό πρόσφατες τεχνολογίες κατασκευής στη μηχανή. Η ειδική ομάδα μας εκπαιδεύεται για να χειριστεί τον πιό σύνθετο των προκλήσεων κατασκευής για τις βραχυπρόθεσμες σφραγίσεις, μακροπρόθεσμη σφράγιση, και μια κατάταξη των fabrications μετάλλων φύλλων.

 

Εδώ σε Youwei οι ίδιοι είμαστε στη σφράγιση, την επεξεργασία μετάλλων φύλλων μας, CNC επεξεργαμένος την ικανότητα και την ειδικότητα στη μηχανή. Απολαμβάνουμε με όλους τους αντιπροσώπους βιομηχανίας.

 

 

Εξετάστε τα πλεονεκτήματα που μπορούμε να σας προσφέρουμε!

  • Το μιας στάσης κατάστημά σας για όλες τις ανάγκες κατασκευής συμβάσεών σας για την ακρίβεια κατασκεύασε τα μέρη. Προσφέρουμε τις πλήρεις ικανότητες – εφαρμοσμένη μηχανική, εργαλεία, κοu'φώματα, διαμόρφωση πρωτοτύπου, σφράγιση ακρίβειας, ακρίβεια CNC κατεργασία, ρίψη κύβων, κοπή μετάλλων φύλλων, CNC κάμψη, CNC punching, συγκόλληση και συνέλευση.
  • Η πηγή σας για τις πλήρεις μικρές, μέσες ή μεγάλου μεγέθους μηχανικές συνελεύσεις, συμπεριλαμβανομένης της συνέλευσης, της εισαγωγής, της συγκόλλησης, της λείανσης, της επίστρωσης, του σκόνη-επιστρώματος και της συσκευασίας.
  • Υπερηφανευόμαστε για το πάνω στην ώρα αρχείο μας. Όλοι οι υπάλληλοι της Γιολάντα αφιερώνονται να κατασκευάσουν το μέρος σας στις προδιαγραφές σας κάθε φορά.
  • Θέλουμε να υπερβούμε τις προσδοκίες του πελάτη μας. Εάν το πρόγραμμά σας είναι μεγάλο ή μικρό, η Γιολάντα δεσμεύει όλους τους πόρους μας για να εξασφαλίσει το πρόγραμμά ότι σας ικανοποιεί τις προσδοκίες σας.
  • Είμαστε ο εργαζόμενος εμπειρογνώμονας μετάλλων ακρίβειας κάνουμε τη σφιχτή ανοχή, σύνθετα μέρη που άλλα δεν μπορούν να κάνουν.
  • Αναγνωρίζουμε ότι «η ποιότητα» και «η υπηρεσία» δεν είναι αρκετές, στη Γιολάντα που είμαστε δεσμευμένοι σε σας. Δεν ικανοποιούμε έως ότου είστε. Σε τελευταία ανάλυση, είναι το προϊόν σας που κατασκευάζουμε και η επιτυχία σας είναι η επιτυχία μας.

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangyin Youwei Metal Products Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. kylie

Τηλ.:: 86-13771226863

Φαξ: 86-510-86211770

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)